Schi și vară: Destinații surprinzătoare de vizitat

Schiul nu este doar pentru sezonul rece; există numeroase destinații surprinzătoare care oferă schi și aventură pe timpul verii. Iată câteva locuri remarcabile pentru pasionații de schi care doresc să-și încerce abilitățile și în sezonul cald:

1. Zermatt, Elveția

Cunoscut pentru faimosul său vârf Matterhorn, Zermatt este o destinație elvețiană de top pentru schi și snowboard în timpul iernii. Însă, și vara, această zonă oferă aventuri montane variate, cum ar fi alpinismul, drumețiile și mountain biking-ul.

2. Hintertux, Austria

Glaciara Hintertux din Alpii Austriei este deschisă pentru schi tot timpul anului. Aici, pe timp de vară, vizitatorii pot găsi pârtii perfect pregătite pentru a practica schiul și snowboarding-ul, împreună cu alte activități montane.

3. Whistler Blackcomb, Canada

Celebra destinație de schi din Canada, Whistler Blackcomb, oferă schi pe gheață veșnică în zona sa glaciară. Pe timp de vară, turiștii pot lua parte la diverse activități, cum ar fi mountain biking-ul, zborul cu parapanta și drumetii pe trasee frumoase.

4. Valle Nevado, Chile

Aflat în Munții Anzi, Valle Nevado este o destinație excelentă pentru schiul de vară din emisfera sudică. Cu o altitudine considerabilă, beneficiază de zăpadă de calitate și oferă posibilitatea de a schia pe pârtii bine pregătite chiar și în lunile de vară.

5. Sölden, Austria

Glaciara Rettenbach din Sölden, Austria, rămâne deschisă pe timpul verii pentru iubitorii de schi. Oferă pârtii perfecte pentru schi și snowboarding, completate de peisaje montane uluitoare și activități montane diverse.

6. Portillo, Chile

Cu pârtii deschise și zăpadă excelentă, Portillo este o destinație de schi închegată și în sezonul cald. Aici, turiștii pot practica schiul și snowboarding-ul, bucurându-se de climatul blând și peisajele spectaculoase.

7. Cairngorms, Scoția

În Scoția, parcul național Cairngorms oferă oportunități de schi și snowboard pe timpul verii pe pârtiile înalte, unde zăpada rezistă. Acest loc oferă și o gamă largă de alte activități, cum ar fi alpinismul și observarea naturii.

Concluzie

Schiul în timpul verii nu este doar o fantezie; există numeroase destinații care oferă oportunități excelente pentru a vă bucura de sporturile de iarnă preferate chiar și în lunile mai calde. Fie că alegeți Alpii, Andesii sau alte regiuni montane, aceste destinații vă vor încânta cu aventuri montane și peisaje spectaculoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *